e
Banner

Etiketler: ralph hemmerling



WWPC üyesi Smart, proje lojistiğinde başarıyı garantiliyor



Smart Logistics, proje lojistiğinde A’dan Z’ye hizmetlerinin yanı sıra global network ağının yarattığı güçle de başarıya uzanıyor. Bünyesinde sadece proje taşımacılığı hizmeti sunan profesyonelleri barındıran WWPC’ye (World Wide Project Consortium) üye olan şirket, zor pazarlardaki varlığıyla gelecek beş yılda iddialı bir büyüme hedefliyor.





İlaç lojistiğinde ivme yukarı doğru


Yayın: 20-10-2020
Kategori: Lojistik

Altı kıtada 154 ülkeye ilaç satan Türkiye’nin bu alandaki ihracatı yüzde 27,4 arttı. Fevzi Gandur Logistics İş Geliştirme ve Özel Projeler Direktörü Ralph Hemmerling, oldukça hassas yapıdaki ilaçların taşınma ve depolama aşamasının diğer tüm ürünlerin lojistiğinden farklı ele alındığını vurguladı.
 




İhracatın ‘İlacı’ Var


Yayın: 17-12-2020
Kategori: Lojistik

Türkiye’nin ilaç ihracatı 2020 yılının Ocak-Ekim döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 19 artış gösterdi ve tüm zamanların 10 aylık dönem rekorunu kırdı. Dünyanın birçok noktasına ilaç taşımacılığı gerçekleştiren Fevzi Gandur Logistics’in İş Geliştirme ve Özel Projeler Direktörü Ralph Hemmerling, bu rekorun, Türkiye’nin sağlık alanında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden olma hedefi için önemli bir adım olduğuna vurgu yaptı.